• Megújítva
Puha Labda, Anti-Tört Jóga Labdát Szék Támogatja 2200lbs, a Stabilitás Svájci Labdát w/ Szivattyú Terhesség, Szülés, Excersize, Edzés, Fitness, Mérleg, Tornaterem, Fizioterápiás, Abs (Office & Otthon & Iskola)

Puha Labda, Anti-Tört Jóga Labdát Szék Támogatja 2200lbs, a Stabilitás Svájci Labdát w/ Szivattyú Terhesség, Szülés, Excersize,

HUF 2023.65

[UNTI-Burst] Gooniy gyakorlat labdát készült, beépített hálós + honeycomb dupla védelmi struktúra, amely képes fenntartani a puha, kényelmes élmény, míg a ellenállni fel 2.200 kg.Még akkor is, ha kilyukadt, majd lassan kiürül.Így a legtöbb szigorú edzés nélkül worring arról, tele, illetve deformáció. [UNTI-SLIP] a felszínen A jóga labda bevonatú anti-slip máz 22 anti-slip vonalak, sima, de csúszásmentes, segíts, hogy maradjon stabil, könnyen változtatni pozíciókat.Akár otthon, a teremben vagy a szabadban, a jó minőségű csúszásgátló funkció garantálja a biztonságot. [SOFT & borbarát] Goonidy svájci labdát, nagyon puha, így egy egyedülálló élményt fog unatkozni látogatása alatt.Biztonságosan SGS által tanúsított, se szaga, ártalmatlan, bőr-barát, lehet használni a gyermekek, terhes nők. [Többszörös Használat], Kiváló stabilitás labdát illik, jóga, pilates, fizikoterápia, teljes test HIIT cardio edzés.Tedd terhességi torna, vagy lazítsa fáj a terhesség ideje alatt, mint egy szülés labdát.Javítják a testtartást fő erőssége, enyhíti a hátfájást, mint az office labdát szék.Rugalmas befogadására alkalmas tanterem, mint egy ülő labdát a gyerekeknek. [KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ] Jön a gyors infláció láb pumpa, 2 levegő dugóval, valamint egy plug-eltávolító, könnyen fújni, illetve leereszteni.Egyszerű, tiszta, csak egy puha, nedves ruhával.Elérhető 5 méretben, 45cm 55cm 65cm 75cm 85 cm, hogy megfeleljen az ön igényeinek. ( Kérjük, hogy tartsa a labdát távol faáru, fa bútor, vagy festett falak mert fa vagy festmény vagy barátságtalan, hogy a labda.).

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok