• Megújítva
NoCry Vágott Ellenálló Kesztyűt, Gyerekeknek, XS (8-12 Év) - Nagy Teljesítmény, 5-ös Szintű Védelem, Élelmiszeripari. Ingyenes Ebook Tartalmazza!

NoCry Vágott Ellenálló Kesztyűt, Gyerekeknek, XS (8-12 Év) - Nagy Teljesítmény, 5-ös Szintű Védelem, Élelmiszeripari. Ingyenes

HUF 1686.15

Vágott ellenálló kesztyűt célja, hogy megvédje a kis kezét.Az első a maga nemében a piac, No Cry kesztyűt a gyerekek elé tartja a kis kezét, biztonságos, a karcolás.Tökéletes felnőttek, a kis kezek is.Superior markolat a kényelmes, rugalmas illik.Elkészíteni az ételt, vagy munka, projektek, olló, papír, vágó, vagy pengék a biztonsági tudva, hogy a gyermek kezét, nem csúszik el.Könnyű, kényelmes védelmet, anélkül, hogy az ömlesztett.Elnyerte a legmagasabb EN388 szint 5 vágni ellenállás csökkenti a sérülés veszélyét.Tökéletes főzés, fafaragás, horgászat, varrás, kézműves projekt, fafaragás, nagyon sokkal.Maradj biztonságban, amíg szeletelés, hámozás, darabolás, vagy kezelési szinte bármilyen éles tárggyal. 100% - os élelmiszer biztonságos, gépben mosható.Készült anyagok 4 X erősebb, mint a bőr, No Cry vágott ellenálló kesztyűt, majd adja meg a gyerekek a bizalmat, hogy kezelni éles eszközök a konyhában, anélkül, hogy megsérüljenek.Készült élelmiszer biztonságos ultra nagy molekulatömegű polietilén, üvegszálas, s Póló, kesztyű, úgy tervezték, hogy ellenálljon a darabok még a legélesebb pengék.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok