• Megújítva
JY Sdyl Autó Univerzális Oldalsó küszöbök Kiterjesztését Osztók Body Kit Rocker Panel Fájlokat 6db(Fekete-Szénszálas, 2.2 M)

JY Sdyl Autó Univerzális Oldalsó küszöbök Kiterjesztését Osztók Body Kit Rocker Panel Fájlokat 6db(Fekete-Szénszálas, 2.2 M)

HUF 11743.65

★Univerzális Modellek : Az Oldalsó küszöbök Kiterjesztését Osztók alkalmas minden márkájú autók, amely úgy tűnik, mindkét oldalán a jármű díszítve annak érdekében, hogy igazodjon a kocsi oldalán, a szoknya hossza.Kérjük, az intézkedés az autó hossza vásárlás előtt. ★Magas Minőségű : A oldalperem Fájlokat készült ABS Anyag, amely könnyű, tartós.Nem fakul, vagy elhomályosítani, ad az autó megbízható védelmet nyújt egy csodálatos vezetési élmény. ★Vonzó Stílus : Side Szoknya Fájlokat jelentősen megváltozik a külső, az autó úgy néz ki.Növeli az autó sportos megjelenésű, hanem kiegészítik az általános stílus az autó, adja meg az autó egy egyedi agresszív, stílusos érzés. ★Telepítés Megjegyzés : Az autó három szakasz kombináció oldalsó küszöbök előírhatják, hogy a fúrási lyuk(ek) csatolja a termék biztonságosan, hogy a járművet.Alkalmazása kétoldalas ragasztószalag lehet, hogy nem a cég elég szakmai telepítés nagyon ajánlom. ★Csomag & Service : 1 * Pár Oldalon Szoknya Fájlokat (Bal & Jobb).Méret : 2m (78.7 hüvelyk).Ha bármilyen kérdése van a 2.2 m/88.6 az Egyetemes Alsó Autó Oldalsó küszöbök, kérjük, érzem, hogy lépjen kapcsolatba velünk.Lehet hallani tőlünk, hogy 24 órán belül.Oldalperem Fájlokat.Magas minőségű &anti-crash műanyag.Így az autó egy sokkal jobb lenne, agresszív verseny nézd meg mutatja a jellemző, ha a vezetés.Kérjük, az intézkedés a méret a jármű vásárlása előtt annak érdekében, hogy egyezik a termékek.Ha az Oldalsó küszöbök Kiterjesztését Osztók túl hosszú, akkor vágja a végén, hogy egy alkalmas helyet. 1.Divatos Dekoráció-adja meg az autó egy egyedi, divatos, elegáns érzés. 2.Univerzális Modell-Oldalsó küszöbök Fájlokat Osztók alkalmas VW Golf MK5 MK6 MK7 CC Ford Mustang Focus RS SZEMET. 3.Nagy Alkalmazhatósága-Készült ABS anyagból, tartós, könnyű, de használható sokáig. 4.Egyszerű Telepítés - a Termék előírhatják, hogy a fúrási lyuk(ek) csatolja a termék biztonságosan, hogy a járművet.Használjon megfelelő csavarokat a telepítés(Csavarok mellékelve).

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok