• Megújítva
Fogszabályozó Csatlós az Esetben, Fogászati fogvédő tok Fedél Csuklópánt, egy Nagy Fogászati Este fogvédő az Esetben, Kapcsos Fogsor Rögzítő Esetben Aranyos a Fedél Lány, Fiú, Nő, Férfi, Tini, Felnőtt.

Fogszabályozó Csatlós az Esetben, Fogászati fogvédő tok Fedél Csuklópánt, egy Nagy Fogászati Este fogvédő az Esetben, Kapcsos

HUF 1169.10

【Célja a Rögzítő】A Bánatpénz az Esetben nélkül Szellőző Lyukak Alapvető Méret, Vízálló, Biztonságos, Kényelmes Szállítására Fogsor Bárhol Megakadályozza a Véletlen Kezelése Károkért. 【Magas Minőségű】A Fogászati Rögzítő Eszközök Célja a Vékony profil , Jó Megjelenés, Állag.Anyaga ABS Műanyag, van egy Erős Traya, Nem Vegyi Szag. 【Nagy Tér】 Fogsor Esetekben van Elég hely 2 Fogsor Aligners. 【Hordozható, Kényelmes】 Fogsor Esetben Alkalmas a Rágót, Pajzsok, műfog, Teethers, Chomp Órák, ékszerdoboz, Még egy Kis Tároló Doboz környéke, stb. 【Kiváló ügyfélszolgálat】Ha Bármilyen Kérdése Van, Ne Habozzon Kapcsolatba lépni Velünk.Nem Kérdés, hogy túl Kicsi A Cél az, hogy 100% - ig Elégedett A Vásárlás.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok