• Megújítva
Centrifuga Labor Berendezés Alacsony sebességű, Nagy kapacitású Centrifuga 100ML4/50ML6 Szög Rotor Automatikus Mérleg Centrifuga 6000(r/perc) (Méret : Host+815ML vízszintes rotor rotor)

Centrifuga Labor Berendezés Alacsony sebességű, Nagy kapacitású Centrifuga 100ML4/50ML6 Szög Rotor Automatikus Mérleg Centrifuga

HUF 6561.00

Maximális sebesség : 6000 R/MIN.Maximális relatív centrifugális erő : 5400×G. Szög rotor : 18×10 ml-es, vagy 12 X 20 ML/6×30/50 ML/24×10 ML (opcionális).Motor : DC brushless.Zaj : ≤55 DB.Időzítési tartomány : 0-99 óra (idő beállítás lehet pontos, hogy a második) Méretek : 380×340×260(MM) Súly : 20 KGOuter shell : készült hideg acél lemez, elektrosztatikus szórni a felületre, rozsdamentes acél belső tartály; tiszta durable Intelligent eszköz : mikroszámítógépes vezérlés, touch panel, digitális kijelző, könnyen use Motor : kefe nélküli EGYENÁRAMÚ motor, karbantartást nem igénylő, valamint a szennyezés-mentes; a motor elfogadja behozott csapágyak, hogy csökkenti a zajt, ami meghosszabbítja az élettartamot az instrument Centrifugal üreg : egyedi, három pont rugalmas támogatása sós sokkok, csökkenti a rezgés, zaj; magas minőségű gumi ajtó zárak szoros performance Mechanical zár : kettős védelem, elektronikus zár, mechanikus zár, az ajtó nyitható szabadon, még akkor is, ha az áramellátás.Automatikus kikapcsolás, ha az ajtó nyitva van, a művelet biztonságos secure Diffuser : Ésszerű szellőző kivitel, így a hőeloszlás érdekében megváltoztatni, hogy a dolgozó szoba small Rotors opcionális : a különböző rotorok elérhető szabadon lehet replaced Scope a application The asztali alacsony fordulatszámú centrifuga a legjobb centrifuga szétválasztó berendezés orvosi, egészségügyi, az élelmiszer -, a környezetvédelem, a tudományos kutatás, valamint a tanítás.Megfelelő szétválasztása radioimmunity, biokémia, vér termékek, stb.Óvintézkedések : 1. Szigorúan tilos a különböző folyadékok vagy más törmelék, hogy írja be a centrifugális dolgozik, kamra, különben kárt a fogadó.2. A ház az eszköz megfelelően földelt, hogy elkerüljék a baleseteket okozott a befolyása a nedvességet. 3. Ne nyissa ki a felső fedelet, amikor a centrifuga fejét fut a magas speed4. Ha a készülék rosszul választott, automatikusan riasztó, hogy figyelmezteti önt, hogy válassza ki újra a approval5. Használata előtt a centrifuga, biztosítani, hogy az egyes vizsgálati cső kerül átlósan, szimmetrikusan, majd a testsúly con.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok